Over ons

De wereld verbeteren begint bij jezelf, met kleine stapjes. Door steeds iets aan te pakken wordt dat kleine stapje steeds groter en heeft het grote impact op het milieu. Dit is wat Margriet dacht toen ze Daisy & Rose startte. Ze wil op een zo natuurlijke manier door het leven gaan, maar dit kan best lastig zijn. In haar zoektocht kwam Margriet in aanraking met etherische oliën. Doordat ze zo enthousiast geworden was over doTERRA is ze een cursus aromatherapie gaan volgen en past ze de oliën nu dagelijks toe in haar leven. Door deze inzichten is ze ook anders gaan kijken naar cosmetica, wat zit hier veel troep in!

Bij veel stoffen moet je toch echt wel gaan bedenken of je ze op je huid wilt smeren. En de meesten zitten ook nog in plastic verpakt, dat kan beter!

Zo begon de zoektocht naar pure cosmetica, liefst plasticvrij. Toen kwamen Nuud en Naïf om het hoekje kijken. Beide gebruiken tubes van bioplastic gemaakt van rietsuiker. Later werd HappySoaps toegevoegd, shampoo en conditioners helemaal verpakkingsvrij!

Daisy & Rose staat voor eerlijke, pure cosmetica, 100% natuurlijke etherische oliën, en dat allemaal voor een eerlijke prijs!

Het uiteindelijke doel is zelf een biologische, troepvrije cosmeticalijn opzetten. Allemaal pure, betaalbare producten met de hoogste kwaliteit etherische oliën erin verwerkt. Deze producten worden met zorg voor dier en milieu ontwikkeld en gemaakt in Nederland om zo min mogelijk CO2 uitstoot te hebben.