Hoe hou je het vakantie gevoel vast?!

Hier zijn de scholen vorige week weer begonnen. De wekkers gaan weer vroeg en de ochtendspits is weer op gaan. Dit betekend ook direct dat alle andere activiteiten weer van start zijn gegaan. Sporten, muziekles, clubjes, noem maar op! Om je door deze drukte heen te helpen ga ik je vertellen welke oliën hierbij onmisbaar zijn. Oliën om de stress aan te kunnen en goed te slapen, maar ook voor je weerstand om de snotneuzen buiten de deur te houden!

Allereerst misschien een open deur: lavendel. Lavendel zorgt ervoor dat het cortisolniveau in je lichaam daalt. Cortisol is het stresshormoon, dus als deze verlaagt wordt kan je je al een stuk beter voelen! Wanneer je kind spanning ervaart voor die eerste keer toetsen maken, of de eerste voetbalwedstrijd kan lavendel wonderen doen. 'S nachts een druppel in de diffuser voor een goede nachtrust of even goed inademen via de handen om de druk voor de toets aan te kunnen. Onmisbaar dus!

Wanneer alle hectiek weer begint kan je weerstand een domper krijgen. Je ziet weer veel mensen, je slaapt misschien wat minder, noem maar op! OnGuard van Doterra is hier perfect voor! Vernevel een druppel in je diffuser om de lucht te zuiveren of smeer een druppel onder je voeten om je immuunsysteem te boosten. Zo hou jij die snotneuzen wel buiten de deur!

Je kent het vast, je kind maakt een heerlijke sliding tijdens sporten of gaat per ongeluk onderuit tijdens het spelen op het schoolplein. Correct-X is precies wat je hiervoor nodig hebt! Dit is een samengesteld product van Doterra om het wondherstel te bevorderen. Wij hebben al menig schaafwond ingesmeerd hiermee. Je hebt maar een klein beetje nodig, want het smeert goed uit!

School betekent in sommige gevallen ook luizen! Alle jassen hangen naast elkaar en die kleine beestjes kruipen zo van de een naar de ander. Ik kan me de geur van de chemische shampoo nog zo voor de geest halen. Gebruik jij liever een natuurlijk product, dan is TeaTree de olie die jij nodig hebt! Maak een maskertje van wat draagolie met een paar druppels TeaTree en laat dit lekker intrekken. Daarna het haar goed wassen met eventueel nog een druppel TreaTree door de shampoo en de beestjes zijn weg.

Ik hoop dat je zo een goede start maakt na de vakantie en het relaxte gevoel kan vasthouden!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd