6 dingen die je nog niet wist over Nuud

6 dingen die je nog niet wist over Nuud

Een deodorant die je maar eens in de 3-7 dagen hoeft te smeren en dan ruik je niet naar zweet?! Klinkt goed toch? Wij zijn er ongeveer 2 jaar geleden mee gestart. Ik zocht een alternatief voor de spuitfles deodorant. Die rook altijd heerlijk, maar het liefst spoot ik ieder uur een lading onder mijn oksels. Niet fijn voor je huid al die chemische stoffen, maar ook niet voor je portemonnee. En als je er over nadenkt dat je huid al die stoffen doorlaat je lichaam in, dan wordt je er helemaal niet vrolijk van!

Toen kwam Nuud dus op mijn pad. Ik was zeer sceptisch, maar de nieuwsgierigheid won het. De eerste tijd moet je toch echt wel elke dag smeren, dit omdat er een basis opgebouwd moet worden en in het begin je poriën verstopt zijn van de chemische deo. Dus het kan zelfs dat je wat meer gaat zweten. Als je deze periode hebt gehad, meestal duurt dit een week, dan kan je gaan afbouwen met de frequentie. Ik smeer nu eens in de 4-5 dagen! Je hebt maar een klein kloddertje nodig, dus de tube is erg zuinig in gebruik.

Hier een rijtje met feitjes die je (waarschijnlijk) nog niet wist over Nuud

  • Nuud zit in een tube van suikerriet, dus geen plastic
  • Nuud geeft geen vlekken! Dus je favoriete kleding is gewoon veilig
  • Nuud bevat geen aluminium, parabenen, geurstoffen of andere chemische toevoegingen
  • Het team van Nuud gebruikt geen plastic! Zelfs niet bij het verpakken of verzenden. Het doosje waar de tube in zit is van biologisch afbreekbaar karton
  • De geweldige anti-stank werking van Nuud komt door microzilver, dit neutraliseert de bacteriën die de zweetgeur geven.
  • Het maakt niet uit hoeveel je sport, in de douche gaat of je oksels scheert voor de werking van Nuud.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? 

1 reactie

  • Nuud werkt echt goed. Nadat verscheidene troepvrije deo’s het niet deden bij mij, ben ik blij dat ik Nuud heb ontdekt!

    Karin

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd